Pressemateriale

 
Cocktailverdenen i Danmark og danskernes nysgerrighed på de kolde kreationer, er de sidste år blomstret op og cocktails er mere populær end nogensinde før. Derfor ønsker Deserved Cocktails at gøre det muligt at få inspirerende og velsmagende cocktails leveret direkte hjem til dig.

Autentiske og inspirerende cocktails
Deserved sørger for at levere en cocktailkasse til dig én gang i måneden, som indeholder de nødvendige ingredienser til at kreere en lækker drink. De vil gerne gøre det muligt for alle som elsker cocktails, men altid ender op med en ”gin & tonic”, at få kvalitetscocktails, uden at skulle bruge mange penge på dyre råvarer eller behøve at bevæge sig udenfor hjemmets komfortable atmosfære.

Cocktailkassen fra Deserved indeholder altid lækre og friske ingredienser, der er nøje udvalgt af vores professionelle bartender. Det eneste man skal gøre er at følge den medsendte anvisning og nyde de spændende og karakteristiske smagsoplevelser. Du mixer således selv drinken og får muligheden for at fremstå som kosmopolitisk bartender med styr det (Deserved skal nok fortælle dig hvordan).

Kassen veksler hver måned mellem nyfortolkninger af klassiske cocktails og helt nye signaturcocktails som du helt sikkert ikke har prøvet før. Fælles er, at de altid er i verdensklasse barkvalitet og at der er nok til mindst seks serveringer.

 

Passion for cocktails
Deserved Cocktails er et koncept med oprindelse i Aarhus, som så dagens lys tilbage i 2016. Det er resultatet af to venners passion for cocktails og en lyst til at sprede glæden ved dem. Deres baggrund, alder og ståsted i verden er vidt forskelligt, men de er enige om, at cocktails er noget helt specielt på grund af de endeløse kombinationsmuligheder og oplevelserne omkring dem.

Hos Deserved er missionen derfor at levere en autentisk cocktailoplevelse af højeste kvalitet lige til døren. De tror på at man sagtens kan udleve bartenderdrømmen hjemme, og at det er muligt for alle at lave mere end den klassiske ”gin & tonic”.

 

En garvet bartender
Bag konceptet står Kristian Højklint Schneider og Bastian Leander. Kristian har selv en stor passion for cocktails, og international erfaring indenfor iværksætteri.

Bastian Leander Andersen fungerer som chefbartender hos Deserved. Han står bag alle opskrifterne til månedens cocktail, og så er det ham der kreerer alle de hjemmelavede elementer i cocktailkassen, såsom sirupper, friskpresset juice mm.

Bastian er den nye generation af Danmarks professionelle bartenderer. Allerede i en helt ung alder gjorde han sig bemærket ved flere cocktail-konkurrencer. Han har blandt andet deltaget som finalist i Danish World Class i både 2014 og 2015, samt blandt de 4 bedste i Danmark i 2017. Desuden stod han som vinderen af Havana Club Masterclass i 2017.  

Siden 2015 har han fungeret som barchef for Njord Gin Club på den århusianske festival NorthSide, og desuden bidraget med opskrifter til cocktailbogen ”The Connoisseur’s Cocktail Companion” af Njord Gin.

Bastian Leander er endvidere stifter og medejer af en af Aarhus’ mest succesfulde cocktailbarer ’GEDULGT’, som åbnede i begyndelsen af 2017. Cocktailbaren blev fremhævet i den gastronomiske White Guide som værende top 10 i Danmark for Spiritus & Cocktails. Derudover var Gedulgt nomineret i Stockholm i kategorien Danmarks Bedste Nye Cocktailbar 2017.

Desuden står han bag den århusianske- Rom & Whisky festival og Gin & Tonic festivalen, som begge finder sted i Ridehuset.

 

Imponer middagsselskabet
Lige nu kalder kalenderen på forår og vi går varmere tider i møde. Det betyder også lune aftener og komsammen på terrassen. Hvilket kun er endnu en god undskyldning til at nyde en frisk cocktail.

Deserved leverer alle de ingredienser du skal bruge til at servere en spændende smagsmæssig oplevelse for min. seks personer. Det kan være alt fra hjemmebrygget sirup, infusioner og juicer til nøje udvalgt specialspiritus. De forskellige cocktails er desuden inspireret af sæsonens friske råvare samt produkter fra lokale danske producenter.

Derudover får du en udførlig opskrift og selvfølgelig den gode historie bag månedens cocktail. Dette vil alt sammen klæde dig på til at servere og præsentere aftenens særlige indspark for middagsselskabet.

Det er muligt både at købe en enkelt kasse, flere måneder eller et løbende abonnement - hvilket er det de fleste vælger. Kasserne fås fra 300 kr.

 

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål, kommentar, lyst til smagsprøver, eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte Deserved på en af nedenstående platforme:

Vi ser frem til at høre fra jer

Deserved Cocktails

36 95 37 97

hello@deserved.dk

 

Kristian Højklint Schneider / 26 74 37 97

Iværksætter

 

Ninna Bluhme / 23 66 06 47

Kommunikationsansvarlig

Følg os på det der ”Internet”:

 facebook, logo, media, network, share, social, square icon

facebook.dk/deservedcocktails

 circle, instagram, logo, media, network, new, social icon

@deservedcocktails

 


 Nedenstående materiale kan frit bruges sålænge der refereres til deserved.dk