Handelsbetingelser

Handels- og leveringsbestigelser

Deserved Cocktails leverer cocktailkits, som indeholder ingredienser til at lave månedens cocktail.

 

Abonnement

Deserved Cocktails tilbyder to slags abonnementer.

1) Månedsabonnement: hvor du får leveret månedens cocktail til døren hver måned.

2) Cocktailklubben: hvor du hver måned bestemmer, om du ønsker at modtage månedens cocktail.

 

Bestilling

Når du har valgt den ønskede vare på vores hjemmeside, skal du udfylde faktureringsadresse. Leveringsadresse udfyldes kun ved levering til en anden person end dig selv (f.eks. til en gave). Herefter udfylder du betalingsdelen. Når du har bestilt varerne, modtager du en bekræftelse på e-mail fra os. 

 

Betaling

Alle vores priser er inkl. moms, afgifter og fragt. Vi tager imod Dankort, og det er gratis at betale med Dankort.

Vi trækker ikke pengene på dit kort, før vi sender cocktailsene til dig. Du kommer altså aldrig til at skulle betale forud for dine cocktails.

Hvis du skifter kort, sender vi dig en email, hvis en betaling har fejlet og instrukser til hvordan du fornyer dit kort.

Ved bestilling af flere enkeltkasser, betaler du for alle kasser ved afsendelse af den første kasse.

 

Levering

Vi leverer cocktailkittet lige til din dør. Vi leverer til hele Danmark, dog ikke Grønland eller Færøerne. Vi bestræber os på at leverer cocktailkittet, så du har det første weekend i måneden. 

Du vil få track and trace information når vi sender din kasse. 

Da kassen kan indeholde friske varer er det vigtigt at den afhentes hurtigst muligt på dit udleveringssted, hvis du ikke har været hjemme. 

Vi kan bede dig om at skaffe meget friske varer som æggehvide eller fløde, som vi ikke har mulighed for at sende.

 

Opsigelse af abonnement

Vi har ingen binding på vores abonnement. Du kan afmelde dig vores abonnement fra dag til dig. Skriv blot til hello@deserved.dk, med ”Opsigelse” i emnefeltet.

Dog skal du lige sige det til os fire dage inden leveringsdatoen i månden, dvs. typisk omkring den første i hver måned. Ellers er der et lækkert cocktailkit, der går til spilde, og det vil jo være fjollet. Opsigelsen gælder fra, at du har sendt e-mailen til os. 

 

Fortrydelses- og reklamationsret

Købeloven giver dig 14 dages returret ved køb på internettet. Du har selvfølgelig også reklamationsret, hvis der er noget galt med det cocktailkit, vi har leveret til dig. Så har du fortrudt købet, eller er der efter din mening noget galt med cocktailkittet, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvis det skulle ske det katastrofale, at der er noget galt med det cocktailkittet, vi har sendt til dig, så skal du huske at reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen.

Skriv en e-mail til os på hello@deserved.dk med din henvendelse, så finder vi ud af det sammen.

 

Kvittering

Første gang du opretter en betaling på Deserved Cocktails-webshop får du en kvittering på skærmen, som du kan gemme eller udskrive - vi sender den også som email. Når du ser denne kvittering, er du sikker på, at vi har registreret dit abonnement og dine betalingsoplysninger. Abonnementet gælder i den angivende periode. Du får en kvittering på alle betalinger sendt via e-mail.

 

E-mail

Hvis du vælger at modtage tilbud fra os, sender vi dig nyhedsbreve engang imellem. Du kan til enhver tid afmelde dig vores e-mails.

 

Oplysninger

Vi har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop. Vores webshop indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af cocktailkits. De personoplysninger, der behandles, er navn, adresse og e-mail. Der registreres ikke personfølsomme oplysninger såsom cpr. nr. eller konto-/kortnumre.

 

Sikker betaling

Dine betalinger er sikre i vores webshop. Vi anvender betalingssystemet quickpay, som er sikkerhedsgodkendt af NETS og som løbende gennemgår IT-revison af et sikkerhedsfirma. Vi anvender SSL-kryptering af de data, der sendes over nettet. Dermed er dankortbetaling/kreditkortbetaling hos os lige så sikkert som i enhver fysisk forretning.