November måneds cocktail tager forskud på glæderne: Winter is Coming

Mørkere tider kalder på søde sager og mørkere spiritus. Dét er vores chefbartender Bastians primære tanker bag denne måneds cocktail, som han meget passende har givet navnet ”Winter is Coming”.

Cocktailen er en blanding af de bedste råvarer, smage og indtryk, som efteråret byder på: Lagret Bourbon, syrlige æbler, grillet sumfidus, øl så sort som natten og sukkerspise i alle afskygninger. Bastian har eksperimenteret i baren og er kommet frem til det helt perfekte mix.

Cocktailen er duften og smagen af efterår hældt på flaske - velbekomme :)

Ingredienser til én cocktail:

4 cl Buffalo Trace Bourbon

3 cl Stout & Skumfidus

2 cl Grillet æblejuice

2 cl Citronjuice

1,5 cl Sukkersirup

Shake Buffalo Trace Bourbon, stout & skumfidus, grillet æblejuice, citronjuice og sukkersirup sammen med isterninger i en shaker. Strain indholdet ned i et afkølet glas og nyd med det samme.

Forfatter

Kathrine Sandberg Nielsen

comments powered by Disqus