Lækker og udfordrende cocktail i september: Ginger Rabbit - en udsøgt blanding af gulerod, saltet yoghurt og ingefær

Denne måneds cocktail er den lækre og sprudlende Ginger Rabbit. Cocktailen er helt ny, og det ér vores bartender Bastian Lenander, der har opfundet den. 

Cocktailen er udsprunget på baggrund af Bastians viden om og passion for cocktails og alt, hvad der har med cocktails at gøre. Gulerod er en vigtig ingrediens i denne nemme drinkopskrift, og det er måske ikke en ingrediens, som ligger lige til højrebenet for os almindelige mennesker. Men Bastian synes, gulerod er en helt naturlig ingrediens i en cocktail, og han har valgt at udfordre vores andres smagsoplevelse denne måned. Det er vi glæde for, at han har gjort. Guleroden giver nemlig en super fin tekstur og i sammenspil med yoghurten giver ingredienserne en uventet og lækker smagsoplevelse. Det er noget ud over det sædvanelige. Og det er lige præcis det, vi gerne vil opnå i Deserved: At udfordre og udvide din smagshorisont og give dig en lækker drik, som gør din fredag lidt bedre.

Læs med nedenunder, hvor du får både opskrift og en udførlig guide af manden selv – Bastian viser dig på vores YouTube-video, hvordan du laver en perfekt Ginger Rabbit. Rigtig god fornøjelse :)

Kh Kathrine

 

 

Forfatter

Kathrine Sandberg Nielsen

comments powered by Disqus