Cocktails til folk, der har fortjent det

En af de grundlæggende ideer bag Deserved er en passion for cocktails og det, som cocktails kan.

Kort fortalt: Vi elsker cocktails!

Vi mener, at cocktails kan noget, som man ikke umiddelbart kan få med f.eks. vin eller øl. Dermed ikke sagt at disse to drikkevarer ikke har mange spændende facetter, men cocktails er bare endnu mere mangfoldige.

Tag f.eks. spiritus. Med spiritus er man ikke begrænset af enkelte råvarer som humle eller druer, men et overflod af kilder såsom frugter,bær, planter, krydderier, osv. Og det er blot begyndelsen. Herefter kan vi jo begynde at mixe vores spiritus med hinanden eller andre spændende råvarer, og på den måde få uanede og nærmest ubegrænsede variationer. Det er den her fantastiske variation, som er en lille del af det, der er med til at gøre cocktails til noget helt særligt.

Noget andet særligt, der følger med cocktails, er historierne. Eksempelvis er der historien om den klassiske Gin & Tonic. G & T er en klassiker som du dog ikke vil få leveret af os, den er nem at lave, og vi er sikre på, at du sagtens kan lave den selv. Men historien om G & T kan du få af os:

 

I 1800-tallet skulle de britiske soldater i Indien ikke blot kæmpe for at opretholde grænserne mod de lokale, men også kæmpe mod malaria. Et af de få midler, man havde mod malaria, var kinin, som kommer af cinchonabark, som er et effektivt, men meget bittert smagende stof. De britiske soldater, og deres bagland, blandede cinchonabarken med vand, og de fik dermed en form for meget bittert tonicvand. For at gøre hele drikkeoplevelsen mere velsmagende, blandede de gin i. Kombinationen af det bitre kinin og ginens forskellige urter gjorde det hele mere tåleligt.

Den dag i dag indeholder tonicvand stadig kinin om end i mindre doser. Og gin? Det er stadig gin.

Sådan er der et utal af historier. Og dem vil vi gerne dele, når de er gode og tilføjer noget interessant til drikkeoplevelsen. Der er også masser af spændende råvarer, som kan kombineres på måder, som du måske ikke kendte til. Hele oplevelsen vil vi levere, uden at du skal røre en finger.

Vi arbejder i disse dage på at kunne begynde og tage imod ordrer. I den forbindelse kan vi fortælle, at vi har valgt at udvide mulighederne, efter at vi har snakket med jer om konceptet.

Udover et fast månedsabonnement, vil vi også tilbyde, at man vil kunne købe cocktailkasser stykvis - perfekt til f.eks. en gave eller anden særlig lejlighed.

Vi glæder os til, at vi snart kan tage imod jeres bestillinger!

Har du spørgsmål, så skriv en kommentar herunder eller på vores Facebookside. Vi vil meget gerne høre fra dig :)

Forfatter

Kristian Schneider

comments powered by Disqus