Vi leverer de cocktails, du har fortjent

- på den måde, du bedst kan lide

 

Hvad er der egentlig i cocktailkassen?

Vi leverer alle ingredienser, du skal bruge for at lave månedens cocktail. Du skal selv sørge for is og det anbefales at du har en shaker.

Der er altid til mindst 6 serveringer, så du kan roligt invitere og imponere 6 af dine gode venner til en middag. 

I kassen er der den sirup, juice, tilbehør og spiritus som der skal til for at lave cocktailen. Fordi det er forskellige cocktails, vi leverer til dig hver gang, så vil der altid være nye ingredienser, du modtager. Fælles er at det altid er den ypperste kvalitet og med frisklavede råvarer uden alt besværet.

Vi bruger ofte lokale ingredienser i harmoni med sæsonen og mange af vores spiritus kan du ikke købe i det lokale supermarked. 

Vores bartendere har heldigvis styr på hele smagsoplevelsen. Hver enkelt ingrediens i cocktailen er derfor nøje udvalgt og hvad du kan forvente i de bedste cocktailbarer.

Sammen med din cocktail er der selvfølgelig en udførlig vejledning og den gode historie bagved.

Sørg for det gode humør – så sørger vi for resten.

Hvornår modtager du dine cocktails?

Èn gang om måneden fremstiller vi vores cocktailkasser og altid med frisklavede komponenter og friskpressede juicer. Vi bestræber os på at levere dine cocktails til dig den første weeken i måneden. Vi sender direkte hjem til din addresse med PostNord og alternativt vil du kunne hente den på dit lokale posthuset. Det er vigtigt for os at du får kassen hurtigt så din cocktailoplevelse er optimal.

Cocktailklubben

Klubben med de bedste fordele. Som abonnent får du en cocktailkasse hver måned til den bedste pris.

Du kan til en hver tid framelde dig.

300 kr. pr. måned