December måneds cocktail er den julede og innovative: Cherry Crusta Christmas

Den søde juletid nærmer sig, det er blev mørkt, og vi trænger til at få lidt stemning. Vel at mærke lidt julestemning, som ikke blot smager, som den plejer (ingen gløgg her!). Vores julestemning hældt på flaske smager lidt mere lækkert, end du husker det fra sidste år. Vores chefbartender giver dig årets julecocktail: Cherry Crusta Christmas.

Vores chefbartender Bastian har rystet julesokken og opfundet en kombination af dansk Frederiksdal kirsebærvin med syrlig, friskpresset mandarinjuice, rund og blød ahornsirup og ikke mindst en æggeblomme til at give tekstur. Betegnelsen crusta i navnet på vores cocktail, refererer til en kategori inden for cocktails, der gør sig mest gældende ved, at sukker bliver brugt som garnish på glasset. Derfor skal glasset drysses med flormelis.

Cherry Crusta Christmas vil med garanti forsøde din december måned.

 

Forfatter

Kathrine Sandberg Nielsen

comments powered by Disqus